Tag Archive: Раскинат договорот на Озан Гувен за серијалот Бабил ?!

Раскинат договорот на Озан Гувен за серијалот Бабил ?!

Озан Гувен е во сè потешка ситуација. По физичкото насилство и повредите што му ги нанел на својата девојка, тој се соочува со до 13 години затвор. По завршувањето на целосната истрага, случајот ќе биде доставен до судот, кој ќе…
Read more