Tag Archive: Раскинаа Демет Оздемир и Сечкин Оздемир

Раскинаа Демет Оздемир и Сечкин Оздемир

Двојката која уживаше само четири месеци заедно ставија точка на нивната врска. Нивното раскинување беше откриено преку социјалните мрежи. Демет и Сечкин ги избришаа сите заеднички слики од Instagram и повеќе не се следат меѓу себе, потврдувајќи ги гласините за…
Read more