Tag Archive: Ранко од „Чиста љубов“ како во серијата

Ранко од „Чиста љубов“ како во серијата, така и во реалноста стана татко – бебето доби име уникатно име

Пред само некој ден заврши серијата „Чиста љубов“, а од последната епизода еден од главните ликови, Ранко Новак или актерот Момчило Оташевиќ стана татко, односно го доби своето дете во свои раце. Имено, како во серијата, така и во приватноста…
Read more