Tag Archive: Разводот влијае врз кариерата на актерката Хазал Филиз Кучукосе

Разводот влијае врз кариерата на актерката Хазал Филиз Кучукосе

Познатата актерка од “Кара Севда”, Хазал Филиз Кучукосе, позната како “Зејнеп” го заврши нејзиниот брак со Туан Тунал. И покрај тоа што беше заедничка одлука, актерката навистина не може да се справи со оваа промена во нејзиниот живот. Според турските…
Read more