Tag Archive: Промена на серијата Господин погрешен

Промена на серијата Господин погрешен

Тимот од серијата Господин погрешен претрпе нови измени. Овој пат, не станува збор за промена на актерската екипа, туку промена на стилист, поточно стилист. Асли Парлак, која досега ја извршуваше оваа работа, ја напушти Господин погрешен и се пресели во…
Read more