Tag Archive: Промена во серијата на Марија и Мустафа

Промена во серијата на Марија и Мустафа

Турската серија на Марија и Мустафа започна во новата сезона на почетокот на септември. Серијата претрпе промена на снимањето. Промената не се однесува на актерската екипа, туку на смената на режисерот. Поранешниот директор Фарук Тебер ја напушти таа позиција. Фарук…
Read more