Tag Archive: Проблемите од сетот на серијалот Господин погрешен дури сега излегуваат на виделина

Проблемите од сетот на серијалот Господин погрешен дури сега излегуваат на виделина

Турските медиуми беа изненадени од настаните по крајот на серијата Господин погрешен. Веќе напишавме дека имало несогласување во приватниот живот меѓу главните актерки. Овој тренд продолжи. Поточно, го продолжи Џан Јаман, што изненади многумина. По завршувањето на финалето од серијата…
Read more