Tag Archive: Пријателката на Еда Еџе замина во серијата „Забрането јаболко“!

Пријателката на Еда Еџе замина од серијата „Забрането јаболко“!

Забрането јаболко, на 3 сезона имаше успешна изведба. Семејната атмосфера во серија и актерите кои работат во хармонија едни со други и со тимот се исто така најважните причини за успех. Еда Еџе, која му даде живот на ликот на…
Read more