Tag Archive: причината е навистина е жална!

Киванч Татлитуг и неговата сопруга бегаат во Америка, причината е навистина е жална!

Актерот Киванч Татлитуг и неговата сопруга се чини дека сакаат да го пренесат нивниот однос кон нова фаза. Тие имаат многу желба да формират семејство заедно и да имаат деца, но се чини дека оваа желба не се реализира. Ова…
Read more