Tag Archive: Престижна меѓународна награда за серијата Чукај на мојата врата

Престижна меѓународна награда за серијата Чукај на мојата врата

Шпанскиот аналитички центар Телеформат објави список со 23 најзначајни нови производи во телевизискиот свет ова лето. Анализата е направена врз основа на популарноста на гледачите (рејтингот) и одговорите на социјалните мрежи. Своето место на оваа престижна листа го најде и…
Read more