Tag Archive: Пресладок: Погледнете колку порасна и како денес изгледа малиот Озан од „Нашата Дениз“ (фото)

Пресладок: Погледнете колку порасна и како денес изгледа малиот Озан од „Нашата Дениз“ (фото)

Речиси во секоја турска серија улога имаат малечки дечиња кои инстантно ги освојуваат симпатиите на публиката. Досега имаше многу такви, а последна во низата на која се сеќаваме е малата турска ѕвезда која ја играше улогата на Мелек. Сега драмата…
Read more