Tag Archive: Први информации за финалето на серијата Господин погрешен

Први информации за финалето на серијата Господин погрешен

Судбината на продолжението на серијата Господин погрешен е сè уште неизвесна. Првите информации за тоа кога ќе се одржи финалето на овој проект се појавија денес. Финалето на првата сезона од серијата Господин погрешен (веројатно крајот на серијата), наводно, ќе…
Read more