Tag Archive: Првите информации за финалето на серијата Забрането јаболко

Првите информации за финалето на серијата Забрането јаболко

Актерот Берк Октај во своето интервју изјави дека продолжува да работи на овој проект. Сè оди во најдобар ред. Првата, неофицијална информација пристигна денес кога серијата може да заврши. Според нив, финалето од серијата Забрането јаболко ќе биде на крајот…
Read more