Tag Archive: Појраз разочаран – тимот на серијата го одбегна за играното продолжение

Појраз разочаран – тимот на серијата го одбегна за играното продолжение

Продуцентите ги бојкотираа, Појраз и Ајшеѓул не се дел од филмот за „Мојот син“ Поради успехот што го доживеа турската мафијашка драма “Мојот син”, продуцентите решија оваа сезона да снимат игран филм како продолжение на серијата. Она што ги зачуди…
Read more