Tag Archive: Потврдено – Нова Рејхан во третата сезона од серијата Заклетва

Потврдено – Нова Рејхан во третата сезона од серијата Заклетва

Третата сезона од серијата Yemin | Заклетва нè чека во наредниот период . Одамна е познато дека Озге Јагиз повеќе нема да биде дел од овој проект. Младата актерка ја напушти серијата „Заклетва“, а се бараше соодветна замена подолго време….
Read more