Tag Archive: Поранешната на Бурак Озчивит не ја остава неговата сопруга на мир

Поранешната на Бурак Озчивит не ја остава неговата сопруга на мир

Џејлан Џапа, поранешната девојка на Бурак Озчивит, со која беше во врска три години, се уште не го остава на мир бившиот. Имено, Џејлан со последното видео на Инстаграм ги наведе луѓето да мислат дека содржината е упатена на неговата…
Read more