Tag Archive: Познато кога започнува снимањето на новата сезона на серијата Чукај на мојата врата

Познато кога започнува снимањето на новата сезона на серијата Чукај на мојата врата

Првата сезона заврши драматично. Еда ги пронашла снимките на Серкан и сфатила дека има тумор на мозокот. Многумина со нетрпение очекуваат нови епизоди и се прашуваат во која насока ќе се одвива дејството во оваа серија. Во меѓувреме, многу е…
Read more