Tag Archive: Познато е кога ќе биде финалето на сезоната на турската серија Ветување

Познато е кога ќе биде финалето на сезоната на турската серија Завет

Пристигнаа првите вести за крајот на сезоната на турската серија Завет. Веста беше потврдена во повеќе извори од турските медиуми. Сезонското финале на оваа серија ќе биде во средината на јуни. Следува пауза во снимањето и емитувањето на овој проект….
Read more