Tag Archive: Познато е кога започнува снимањето на новата турска серија Kimsesizler

Познато е кога започнува снимањето на новата серија Кибрис / Кипар

По завршувањето на серијата Нов живот, актерот Серкан Чајоглу замина на кратка пауза. Нема да трае долго. Серкан потпиша договор за работа на новата серија. Тоа е серија на ТМЦ филмски компании наречени Кибрис / Кипар. Серијата ќе се состои…
Read more

Познато е кога започнува снимањето на втората сезона од серијата Рамо

По многу турбуленции, беше договорено да се започне со снимање на втората сезона од серијата Рамо. Самата серија ќе има многу промени. Првата е дека отсега заплетот на серијата ќе се снима во Истанбул. Ова е една од првите решенија…
Read more

Познато е кога започнува снимањето на новата турска серија Kimsesizler

Во периодот што следи ќе започне снимањето на новата турска ТВ серија наречена Kimsesizler. Почетокот на снимањето на овој проект е закажан за понеделник, 20 јули. Главните улоги во новата серија ќе ги игра Берен Гокијилдиз, како и Кобра Сазган…
Read more