Tag Archive: Познато е кога Забрането Јаболко се враќа на ТВ-екранот

Познато е кога Забрането Јаболко се враќа на ТВ-екранот

Снимањето на голем број турски серии продолжи и сите полека се подготвуваат за новата сезона. Новата сезона започнува во септември, а некои проекти веќе имаат потврден датум кога ќе се вратат на ТВ-екраните. Таква е ситуацијата со серијалот „Забрането јаболко“….
Read more