Tag Archive: Познато е зошто немаше нова епизода од серијата Чукај на мојата врата оваа недела

Познато е зошто немаше нова епизода од серијата Чукај на мојата врата оваа недела

Веста дека новата епизода од серијалот „Чукај на мојата врата“ нема да се емитува оваа среда, ги разжали гледачите ширум светот. Објаснување доаѓа и од Турција. Телевизијата Фокс, која ја емитува серијата, одлучи дека сè поочекуваната епизода 5 ќе се…
Read more