Tag Archive: Познато е дали Умут Евирген ќе заврши во затвор!

Познато е дали Умут Евирген ќе заврши во затвор!

Се одржа рочиште за случајот Умут Евирген и неговиот физички напад врз бизнисменот Али Акин. Според г-дин Акин, и двајцата биле во алкохолизирана состојба и се скарале кога започнал конфликтот. Сепак, по некое време, тие се сретнаа, разговараа и по…
Read more