Tag Archive: познати главните актери!

Започнува снимањето на серијата Ариза, познати главните актери!

Снимањето на епизодите на новата турска серија наречена Ариза започнува кон средината на јули. Главните актери, и машки и женски протагонисти, се добро познати. Главната машка улога ќе ја игра Толга Сариташ кој ќе игра лик по име Али Риза….
Read more