Tag Archive: Познатиот турски актер го завршува ергенскиот живот!

Познатиот турски актер го завршува ергенскиот живот!

Бурга Гулсои стана познат за нашата јавност со турската серија “Љубов”.Веќе 5 години познатиот турски актер е во врска со Нилуфер Гурбуз, и на крај одлучија да направат свадба. Двојката ќе направат свадба овој септември во прилично приватна церомонија, каде…
Read more