Tag Archive: Познатата турска актерка ја открива посебната тетоважа!

Познатата турска актерка ја открива посебната тетоважа!

Познатата турска актерка, Гонча Вуслатери, направи тетоважа на грб. Тоа е голема роза меѓу нејзините раменици. Таа сподели слика со сите нејзини следбеници во инстаграм, иако не напиша ништо за значењето на “новиот знак” во нејзиното тело. Day. 🖤 thank…
Read more