Tag Archive: Познатата актерка е посветена на јога

Познатата актерка е посветена на јога, знаете која е таа?

Познатата актерка од “Парампарче”, Mинe Tугaј, е целосно посветена на јогата и се чини дека многу го поддржуват нејзините следбеници. По објавувањето на овие фотографии на социјални мрежи, таа добила илјадници коментари и допаѓања. Секогаш насмеана и со многу убаво…
Read more