Tag Archive: Погледнете колку израснала слаткото девојче од серијата “Животот не е песна”

Погледнете колку израснала слаткото девојче од серијата “Животот не е песна”

Дефне Јазар е вистинското име на слаткото девојче кое интерпретира како Бахар во серијата “Животот не е песна”. Таа е родена на 30 септември 2014 година и кога имала само две години, станала дел од познатата серија каде што игра…
Read more