Tag Archive: Погледнете каква убавица е новата партнерка на Бариш Ардуч од новиот филм – беа заедно на вечера (фото)

Погледнете каква убавица е новата партнерка на Бариш Ардуч од новиот филм – беа заедно на вечера (фото)

Главните актери од новата турска серија „Гавран“, Бариш Ардуч и Бурџу Бриџик, заедно со своите партнери, се најдоа во еден ресторан во Истанбул. Двојките заедно поминале приближно седум часа во ресторанот, разговарајќи за новиот проект. На Бариш друштво му правеше…
Read more