Tag Archive: Паузирано снимање на турската серија Тескилат / Организација

Паузирано снимање на турската серија Тескилат / Организација

Денес немаше снимање во серијата Тескилат / Организација. Кога ќе продолжи, ќе зависи од резултатите од тестовите за коронавирус. Нихат Алтинкаја, кој игра лик по име Хулки во оваа серија, е заразен со коронавирус. Ова предизвика аларми на сетот Тескилат….
Read more