Tag Archive: Парис Хилтон „фрли око“ на турскиот актер!

Парис Хилтон „фрли око“ на турскиот актер!

Парис Хилтон, светски познатата наследничка на ланецот хотели Хилтон, „фрли око“ на турски актер. Парис разговараше со нејзината пријателка Цетина Тазелер пред неколку дена. Меѓу другите теми, тие се осврнаа и на мажите, поточно на турските актери. Кога видела фотографија…
Read more