Tag Archive: Охрабрувачки вести за здравјето на Бурак Серген

Охрабрувачки вести за здравјето на Бурак Серген

По тажната и лоша вест за здравјето на турскиот актер Бурак Серген, пристигнуваат добри вести. Неговото здравје се подобрува. Актерот се чувствува подобро и како резултат веќе не е на одделот за интензивна нега. Бурак бил префрлен од тој оддел…
Read more