Tag Archive: официјално порасна на сетот! (ФОТО)

Имаше 40 дена и дојде во серијата „Забрането јаболко“ Големата лубов на Еда Еџе -Кузеј (Халитџан), кој официјално порасна на сетот! (ФОТО)

Најголемата забава на Еда Еџе, која го глуми ликот на Јилдиз во серијата „Забрането јаболко“, е несомнено бебето Кузеј. Како што е познато, актеркакат Еда Еџе му дава живот на малиот син на Халит, Халит Џан. Всушност, Кузеј помина скоро…
Read more