Tag Archive: Онур Туна и Хазал Каја во ист проект?

Онур Туна и Хазал Каја во ист проект?

Снимањето на новиот филм во кој глуми Хазал Каја ќе започне во наредните денови. Иако името на филмот сè уште не е познато, медиумите во Турција веќе започнаа со наддавање за тоа кој ќе ја игра главната улога во овој…
Read more