Tag Archive: Онур и Шехерезад изгледаа толку просечно што тешко дека би ги препознале

Онур и Шехерезад изгледаа толку просечно што тешко дека би ги препознале

Дури и оние што не гледаат турски серии, сигурно слушнале за Онур и Шехерезад или познатата турска актерска двојка Халит Ергенч и Бергузар Корел. Пред извесен период актерката го промени својот имиџ, односно долгата коса по која беше препознатлива, сосема…
Read more