Tag Archive: Онур Бујуктопчу се враќа на ТВ екраните

Онур Бујуктопчу се враќа на ТВ екраните, но не во сериите

Актерот Онур Бујуктопчу веќе долго време не сме го виделе во ТВ серии. Во едно од интервјуата што го даде неодамна, Онур истакна дека новите серии едноставно не се негов стил и затоа не прифаќа улоги во нови проекти. Ние…
Read more