Tag Archive: Омер

Не е ниту близу до Дефне – вистинската девојка на „Вљубениот ерген“ ќе ве разочара

Најдобрата турска романтична комедија за 2016 година без сомнеж уште на старот од прикажувањето и кај нас ги освои симпатиите на публиката. Покрај урнебесното сценарио, за тоа се заслужни и двајцата главни актери Барис Ардук, Елцин Сангу или Омер и…
Read more