Tag Archive: Озџан Дениз физички ја малтретира поранешната сопруга во новата серија! (ФОТО)

Озџан Дениз физички ја малтретира поранешната сопруга во новата серија! (ФОТО)

Дениз ќе се појави во новата серија на дигиталната платформа Gain. Тој ќе глуми човек во овој проект кој физички малтретира, па затоа ја тепа неговата сопруга! Заплетот на оваа серија веројатно ќе разниша многумина, но има една навистина неверојатна…
Read more