Tag Archive: Озџан Дениз и Фејза за првпат излегоа јавно откако станаа родители!

Озџан Дениз и Фејза за првпат излегоа јавно откако станаа родители!

Актерот од серијата Невестата од Истанбул, Озџан Дениз и неговата сопруга Фејза Актан, станаа родители на едно мушко дете пред 7 месеци. Од раѓањето на детето нив ги видовме само преку нивните објави на социјалните мрежи, или некои слики од…
Read more