Tag Archive: Озге Јагиз ја напушти серијата

Озге Јагиз ја напушти серијата, се приклучуваат нови актери (ВИДЕО)

Серијата Yemin, која се емитува две сезони на екраните на Канал 7, не привлече големо внимание во првата сезона. По успешната глума на Озга Јагиз и Гокберк Демирчија, за втората сезона во серијата многу се зборува и често е на…
Read more