Tag Archive: Озге Оздер од еден во друг сет

Озге Оздер од еден во друг сет

Актерката Озге Оздер го смени сетот, и продолжи да работи на својот нов проект без пауза. Озге играше лик по име Кивилчим во популарната турска ТВ серија Муцизе Доктор. Нејзиниот лик помина во таа серија, а Оздер ја заврши својата…
Read more