Tag Archive: Озге Гурел и Џан Јаман тренираат заедно (ФОТО)

Озге Гурел и Џан Јаман тренираат заедно (ФОТО)

Звездите на серијата Госпопдин погрешен, Озге Гурел и Џан Јаман поминуваат многу време заедно и надвор од сетот. Многу написи во турските медиуми се посветени на паровите во серијалот што започна ова лето. Протагонистите на сериите Чукај на мојата врата,…
Read more