Tag Archive: Озге Гурел импресионирала со слики за списанието (ВИДЕО)

Озге Гурел импресионирала со слики за списанието (ВИДЕО)

Озге Гурел, заедно со неговата партнерка Џан Јаман, продолжува да одржува ефективен изглед во ТВ серијата Господин погрешен и го привлекува вниманието на неговите обожаватели. Познатата актерка ја открива својата убавина на специјални снимања, како и успешна актерска изведба. Озге…
Read more