Tag Archive: Озге Гурел има смешни објави (ФОТО)

Озге Гурел има смешни објави (ФОТО)

Озге Гурел со својата улога во ТВ серијата Господин погрешен, ги премина границите на популарноста на социјалните мрежи! Актерката генерално не е тип кој објавува многу. Меѓутоа, во последно време таа го свртуваше вниманието на своите смешни коментари на фотографиите…
Read more