Tag Archive: Озан Гувен ја претепал својата девојка (фото)

Озан Гувен ја претепал својата девојка (фото)

Турскиот печат објавува детали за скандалот, за кој се зборува со денови. Имено, славниот актер Озан Гувен, кој е запаметен по неговата улога како „Рустем-ера“ во серијалот Сулејман Величествениот, ја претепал својата девојка Дениз Булутзу. Двојката прво се расправија во…
Read more