Tag Archive: Озан Гувен заврши на операција на мозокот!

Озан Гувен заврши на операција на мозокот!

Тешка година за актерот Озан Гувен. Според официјалните информации, Озан паднал дома и ја повредил главата. Тој претрпел повреди на главата и имал зашиени 6 конци во една од приватните клиники. Сепак, ова е само почеток на неволјите. Како што…
Read more