Tag Archive: Од редот на величествените – доаѓа „Карасевда“ ексклузивно на Сител

Од редот на величествените – доаѓа „Карасевда“ ексклузивно на Сител

Одбрана за најдобра тв новела во светот за 2017-та година Наскоро на Сител телевизија започнува долгоочекуваната турска драма “Карасевда”. Бескрајна љубов пред која небото ќе заплаче и морето ќе се повлече. Љубов на која сите ќе се радуваат, но само…
Read more