Tag Archive: Одржано е првото рочиште во случајот со тужбата за турската серија Атие

Одржано е првото рочиште во случајот со тужбата за турската серија Атие

Турската серија Атие се истакна со својата необична заплета. Проектот доби многу симпатии, и повторно се најде во центарот на вниманието поради тужбата поднесена против креаторот на серијата. Јонка Елденер, која е писател, поднесе тужба против ОГ Продукција Медиа токму…
Read more