Tag Archive: одморот започна!

Карантинот заврши за Еда Еџе, одморот започна!

Познатата актерка Еда Еџе стана една од најзборуваните актерки оваа сезона со ликот Јелдиз што го прикажа во серијалот Забрането јаболко. Придонесот на Еда Еџе беше исто така многу важен за серијата да се одвива добро. Еда Еџе, едно од…
Read more