Tag Archive: Одмазда и разделба во серијата Забрането јаболко!

Одмазда и разделба во серијата Забрането јаболко!

Додека фановите на Забрането јаболко прашуваат дали ќе биде 5-та сезона, важни настани продолжуваат да се случуваат во приказната.Што ќе се случи помеѓу Ендер и Каја во серијата, се очекува со лубопитност. Нилпери Шахинкаја, која го толкуваше ликот на Џансу,…
Read more