Tag Archive: Ова е причината што нема да ја гледаме Бергузар Корел во новата сезона од серијата

Ова е причината што нема да ја гледаме Бергузар Корел во новата сезона од серијата

Првите информации беа дека Бергузар Корел реши да не глуми во серија оваа сезона поради стравот од коронавирус. Актерката ги негираше тие информации. Точно е дека нема да ја гледаме Бергузар во новата сезона и во нови серии. Причината за…
Read more